Végtelen rajzolás gyerekeknek

Melyik gyerek ne szeretne rajzolni? Már egész pici koruktól imádnak alkotni és szinte kimeríthetetlen az ötleteik tárháza. Biztatni és támogatni kell őket a rajzolásban, hiszen közben fejlődnek a gyermek kézizmai, erősödnek az ízületek, összehangolódik a szem-kéz munka és segít a mindennapi élményfeldolgozásban is. Egyre határozottabban és biztosabban fogja majd a ceruzát, ami a későbbi betűrajzolás, azaz folyóírás elsajátításához is szükségszerű.

Azonban ha számodra is ismerős az állandó rajzlap hiány otthon, mert szinte azonnal betelik az összes megvásárolt rajzlap újabb és újabb alkotásokkal, akkor a következő tippnek valószínűleg te is örülni fogsz! 🙂

A legtöbb papírüzletben kapható többféle méretben egyszerű papírtekercs, kifejezetten rajzolásra, vagy többfunkciós rajztáblák külön megvásárolható kiegészítőjeként. Vegyél egyet! 🙂
A gyerekek imádni fogják ezt az újszerű rajzolási formát.
Mérettől függően (10-15-20m hosszú tekercs) változik az ára, de viszonylag olcsón hozzájuthatsz és egy „kis időre” végre le van a gond a rajzlap, illetve papírvásárlásról.

papírtekercs

Ha a papírboltban véletlenül mégsem kapnál, akkor keress rá online. Számtalan webáruház kínálatában megtalálható és rendelhető.

Csak terítsd ki a tekercs egy részét az asztalon, vagy akár görgesd végig hosszan a talajon és ültesd köré a gyerekeket. Meglátod, nagyon fogják élvezni. Akár órákra leköti őket a végtelen rajzolás.

Megosztom ezt a bejegyzést:

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Figyelmedbe ajánljuk