ITAPA 2021 díjat kapott NiniNana gyermekfejlesztő és nyelvoktató applikációnk

Szlovákia legnagyobb technológiai konferenciája, az idén 20 éves ITAPA ebben az évben is díjazta az év legjobb technológiai projektjeit. Applikációnk megosztott harmadik helyezést ért el „Leginnovatívabb projekt” kategóriában, holtversenyben végeztünk a Szlovák Gázművek (SPP) projektjével.

A díjat a pozsonyi gálaesten a 22MEDIA digitális ügynöksék nevében ügyvezető, Múcska József vette át. Az Ahojte polgári társulást pedig Pontyová Bianka projektmenedzser képviselte.

Nagyon örülünk a sikernek, hiszen a NiniNana projekt ügynökségünk szívügye. Az ilyen elismeréseknek köszönhetően érezzük azt, hogy munkánk hasznos a közösség számára és megerősíti bennünk az érzést, miszerint jó úton haladunk.

Az alkalmazás jelenleg 4 nyelven, magyarul, szlovákul, angolul és újabban már románul érhető el. Célunk az alkalmazás folyamatos fejlesztése, egy több nyelvet átfogó változatra, rendszeresen bővülő játéktárral és egyéb érdekességekkel, mely NiniNana Akadémia néven érkezik, és amely remélhetőleg magasabb szintre emeli majd Nini és Nana játékos világát.

A projekt támogatói:

O2 Férová nadácia 

#BGA Bethlen Gábor Alap

Fond na podporu kultúry národnostných menšín

Harghita Business Center

#itapa #itapa2021 #award #edtech #edutech #digitalkids #elearning #nininana

NiniNana – Učenie hrou

NiniNana – Játék a tanulás

Figyelmedbe ajánljuk