5+1 party kellék tipp gyerekzsúrra

Szülinapi buli, pizsama party, vagy csupán egy átlagos gyerekzsúrra készültök a gyerkőcökkel? Egy ilyen bulin nemcsak jóllakatni kell a társaságot, de el is kell szórakoztatni őket. Ez bizony nem kis feladat, főleg ha szűkös az anyagiak ráfordíthatósága.

Íme néhány ötlet és tipp, amelyekkel könnyedén veheted és kipipálhatod ezt a feladatot:

A meghívó:

Az első és legfontosabb dolgunk a bulira való meghívó kártyák elkészítése. Ma már szinte senkinek sem okoz különösebb problémát, hogy gyorsan és egyszerűen megtervezzen egy saját készítésű meghívót a számítógépén. Mi szerepeljen a kártyán? Mindenképpen legyen rajta a buli pontos időpontja, helyszíne, egy telefonszám, ahol visszajelezhetnek és feltehetik az esetleges kérdéseiket a bulival kapcsolatban.

WC papír gurigából party korona (kalap) mindenkinek:

Szinte semmi nem kell hozzá, csupán pár összegyűjtött WC papír guriga alap, színes papír, esetleg csomagolópapír, vagy színes szórólapok (ami amúgy is minden háztartásban megtalálható), kalapgumi és olló + ragasztó.
Egyszerűen csak fogjuk a csomagolópapírt, a gurigához mérten méretre vágjuk, megkenjük ragasztóval az egyik felét és rátapasztjuk a gurigára. Ollóval a tetején bevagdossuk, hogy megkapjuk a koronaformát, az alján pedig kialakítunk késheggyel vagy ollóval két pici lyukat, amelyen átfűzzük a gumit és már készen is vagyunk a party koronával.

party korona

Itókás színes pohár:

Ha van otthon pár darab egyforma, kisebb méretű befőttes üveged, vagy esetleg gyertya után fennmaradó üvegpoharad (természetesen alaposan megtisztított alapanyagokról van szó), akkor nincs is más dolgod, mint szépen feldíszíteni őket, hogy a gyerkőcök is könnyebben megkülönböztessék majd a sajátjukat. Ragaszd körbe az üvegeket / poharakat színes papírral, vagy egyéb díszítőelemmel, amit éppen otthon találsz, tegyél mindegyikbe egy-egy szívószálat és meg is vagy a vidám itókás poharakkal.

itókás poharak

Girland, füzér:

Ha nincs túl sok időd feldíszíteni a terepet, de azért mégiscsak szeretnél valami mutatós díszt összedobni a bulira, akkor elég, ha készítesz egy gyors papírfüzért.
Lényegesen feldobja majd a helyszínt és a hangulatot is.

színes girland

Papírlabda dekoráció:

Egy kicsit időigényesebb elkészíteni, mint előbb említett dekor társait, viszont ha készítesz párat, különböző színekben pompásan mutat a lakásban, vagy odakint is.
A buli után pedig megtarthatod, mint gyerekszoba díszítőelemet. Szerezz hozzá selyem papírt, minden más hozzávalót biztosan megtalálsz otthon is.

papírlabda dekoráció

Találjuk ki a menüt:
Készíthetünk pár mókás szendvicset, vagy egyharapást, de rendelhetünk nekik pizzát is, hiszen azt szinte minden gyerek szereti. Kedveskedhetünk nekik egy kis kölyökpezsgővel és az asztalra tehetünk ki ropit, nápolyit, nassolni valót.

vidám szendvicsek

Megosztom ezt a bejegyzést:

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Figyelmedbe ajánljuk